11 – november aardappelen met champignons

ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN

Alle vacatures

Jouw talent ontwikkelen bij Quik's

Quik’s is een écht familiebedrijf. Dat merk je. Dat voel je. Dat proef je! Voor chefkoks en thuiskoks, groothandels en supermarkten bouwen we al generaties lang voort op een product dat zo mooi is van zichzelf: de aardappel. Samen gaan we iedere dag de uitdaging aan om van simpele aardappelen iets bijzonders te maken.

We zijn hard op zoek naar nieuwe collega’s. Welke vacature past het beste bij jou?

Uitgelichte vacatures

Er zijn geen stages gevonden

"Wij zijn gek op aardappelen.
Dat merk je."

Verhalen van de werkvloer

test

TD'er Niek zoekt twee rechterhanden als teamversterking

‘De boel draaiend houden, daar doe je het voor!’ Niek de Bruin, hoofd van de Technische dienst, komt ook ’s nachts zijn bed uit voor zijn werk. Is er storing, dan lost het vijfkoppige technische team het op. Maar ze houden hun oren en ogen goed open, zodat ze de meeste storingen voor zijn. Het  onderhoudsprogramma Ultimo helpt daar zeker bij. 

Lees meer
test

Henri zoekt een Elektricien als collega

Onze collega’s van de Technische Dienst zijn voornamelijk sterke doeners, echte aanpakkers. Henri van Hemert vormt als Quality Proces Engineer de brug tussen doeners en denkers: ‘Hoe mooi is het om samen met collega’s ideeën technisch haalbaar te maken in processen!’ Hij kijkt uit naar een Elektricien als collega om het fijnmazige werk verder op te pakken.

Lees meer
test

QC medewerker Sarie aan het woord

Wat komt er precies kijken bij de productie van aardappelproducten? Als QC medewerker krijg je het proces van a-z mee. Sarie werkt sinds augustus 2019 bij Quik’s als bevlogen QC medewerker. ‘Het is prachtig om met zoveel verschillende disciplines te werken aan het perfecte eindproduct. Als QC’er loop ik de hele dag door de fabriek. Ik werk als helikopter maar sta ook met twee voeten in de klei.’

Lees meer

Werken bij Quik's?

Wil je weten wat de mogelijkheden bij Quiks zijn? Voor meer informatie over onze vacatures kun je contact opnemen met Eline Eerbeek via 073-5992093.