aardappelen_modder

All about you

test

TD'er Niek zoekt twee rechterhanden als teamversterking

‘De boel draaiend houden, daar doe je het voor!’ Niek de Bruin, hoofd van de Technische dienst, komt ook ’s nachts zijn bed uit voor zijn werk. Is er storing, dan lost het vijfkoppige technische team het op. Maar ze houden hun oren en ogen goed open, zodat ze de meeste storingen voor zijn. Het  onderhoudsprogramma Ultimo helpt daar zeker bij. 

test

Henri zoekt een Elektricien als collega

Onze collega’s van de Technische Dienst zijn voornamelijk sterke doeners, echte aanpakkers. Henri van Hemert vormt als Quality Proces Engineer de brug tussen doeners en denkers: ‘Hoe mooi is het om samen met collega’s ideeën technisch haalbaar te maken in processen!’ Hij kijkt uit naar een Elektricien als collega om het fijnmazige werk verder op te pakken.

test

QC medewerker Sarie aan het woord

Wat komt er precies kijken bij de productie van aardappelproducten? Als QC medewerker krijg je het proces van a-z mee. Sarie werkt sinds augustus 2019 bij Quik’s als bevlogen QC medewerker. ‘Het is prachtig om met zoveel verschillende disciplines te werken aan het perfecte eindproduct. Als QC’er loop ik de hele dag door de fabriek. Ik werk als helikopter maar sta ook met twee voeten in de klei.’