agence-producteurs-locaux-damien-kuhn-97729-unsplash

Leer alles over aardappelen!

Ons team zorgt ervoor dat consumenten in binnen -en buitenland elke dag genieten van heerlijke aardappelen. Hoewel we grote klanten en ambities hebben, zijn we ook een gewoon familiebedrijf. We houden van heerlijk en oprecht, geen gladde praatjes en samen een frietje eten op vrijdag. Van directeur tot inpakker, ons team heeft hart. Dat merk je, dat voel je, dat proef je!

Bij Quik’s zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We zijn een Erkend Leerbedrijf en zoeken op meerdere afdelingen enthousiaste leerlingen! Iets voor jou?

Uitgelichte vakgebieden

Er zijn geen stages gevonden

‘BBL-opleiding’ wat betekent dat?

  • Je werkt 4 dagen bij Quiks en gaat 1 dag naar school
  • Je komt direct in dienst bij Quiks en ontvangt een salaris
  • Jouw schooldag en studiekosten worden betaald door Quiks
  • Je krijgt binnen Quiks een vaste praktijkbegeleider toegewezen die jou het vak leert
"Wij zijn gek op aardappelen.
Dat merk je."

Verhalen van oud-stagiaires

test

TD'er Niek zoekt twee rechterhanden als teamversterking

‘De boel draaiend houden, daar doe je het voor!’ Niek de Bruin, hoofd van de Technische dienst, komt ook ’s nachts zijn bed uit voor zijn werk. Is er storing, dan lost het vijfkoppige technische team het op. Maar ze houden hun oren en ogen goed open, zodat ze de meeste storingen voor zijn. Het  onderhoudsprogramma Ultimo helpt daar zeker bij. 

Lees meer
test

Henri zoekt een Elektricien als collega

Onze collega’s van de Technische Dienst zijn voornamelijk sterke doeners, echte aanpakkers. Henri van Hemert vormt als Quality Proces Engineer de brug tussen doeners en denkers: ‘Hoe mooi is het om samen met collega’s ideeën technisch haalbaar te maken in processen!’ Hij kijkt uit naar een Elektricien als collega om het fijnmazige werk verder op te pakken.

Lees meer

Werken bij Quik's?

Wil je meer weten? Stuur dan een Whatsappje of neem contact op met Eline Eerbeek (HR) via e-mail of telefonisch.

Ben je op zoek naar een zaterdag en/of vakantiebaan?

Ook dan ben je aan het juiste adres! Samen kijken we waar we jouw talent het beste in kunnen zetten en waar de mogelijkheden liggen om jezelf te verder ontwikkelen.