abstract blur organic fresh fruits and vegetable on grocery shelves in supermarket store defocused bokeh light background

Retail

Als retailer heeft u belang bij een strategisch gekozen assortiment met toegevoegde waarde. Met de verse tafelaardappelen en koelverse aardappelproducten van Quik’s creëert u een gevarieerd onderscheid in het schap. Uw klanten kunnen rekenen op een compleet pakket aardappelproducten voor uiteenlopende gerechten en gelegenheden. Door de efficiënte interne logistiek is de versheid van onze producten gewaarborgd.

Uw category managers en onze eigen specialisten bouwen samen aan een aantrekkelijk assortiment, ook in rendement. Daarnaast ontwikkelen we ook een aangepast assortiment voor bijvoorbeeld themaweken of feestdagen. Wilt u wél de bekende Quik’s-kwaliteit maar dan bij voorkeur onder private label? Ook dat kan, of het nu gaat om een kwalitatief goede budgetkwaliteit of om een exclusief merk. Flexibiliteit is ook in het stadium van verpakken gegarandeerd, zodat het product precies aansluit bij uw eigen assortiment.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk onze producten