Quik's teelt alleen de beste kwaliteit aardappelen

Kernwaarden

Sinds Hendrik Quik ons bedrijf in 1932 oprichtte, is de wereld sterk veranderd. Maar één ding is altijd hetzelfde gebleven; consumenten willen genieten van natuurlijke, verse en (vooral!) smakelijke producten. Quik’s Quality Potatoes combineert bijna 90 jaar ‘hands-on’ ervaring in de aardappelsector met een frisse visie op productie en logistiek. Dankzij ons wijdvertakte leveranciersnetwerk beschikken we altijd over hoogwaardige aardappelen. We werken vanuit een eigen DNA en kernwaarden die we nastreven:

Kwaliteit
Kiezen voor Quik’s betekent kiezen voor constant hoge kwaliteit. We werken met speciaal geselecteerde telers, zodat we exact weten door wie, hoe en waar de aardappelen zijn geteeld. Bovendien werken we bij de koelverse aardappelproducten en -specialiteiten het gehele jaar met één aardappelras, zodat grote smaak- en kleurverschillen niet kunnen optreden. Dankzij onze in-house ontwikkelde wasmethode zien de aardappelen er visueel bijzonder aantrekkelijk uit. Uiteraard werken we conform de hoogste standaarden (BRC, SKAL, IFS, GlobalGAP, GMP+), zodat we onze opdrachtgevers uit retail, foodservice en food industry een heldere belofte kunnen doen: onze producten smaken naar meer.

Continuïteit
Onze medewerkers combineren passie voor onze producten met jarenlange ervaring. Quik’s is een hecht familiebedrijf met sterk betrokken medewerkers, zodat het commitment op alle organisatieniveaus is gewaarborgd. We kiezen nadrukkelijk voor duurzame partnerships met onze leveranciers en klanten. Meedenken – uw visie wordt ook een beetje de onze – is daarbij altijd inbegrepen.

Professionaliteit
Quik’s investeert volop in innovatie en optimalisatie van de productieprocessen. We beschikken over royale verwerkingscapaciteit en kiezen graag voor duurzame technologieën. Onze aardappelen  doorlopen een efficiënt en strak geregisseerd traject, waarbij traditionele selectiemethodes hand in hand gaan met geautomatiseerde snij-, bak- en/of voorkookprocessen. En verpakken? Dat doen we met evenveel liefde!

Flexibiliteit
Niet op zoek naar ‘zomaar een’ leverancier, maar naar een meedenkend partner? Behoefte aan een specifieke gaarheid, maat of verpakking? Quik’s is thuis in alle sectoren en branches. Dat betekent niet alleen dat we weten wat u (en uw klanten) beweegt, maar ook dat we flexibel op veranderende wensen en eisen kunnen inspelen. Als er vraag ontstaat naar nieuwe producten bijvoorbeeld, maar ook indien het logistieke traject moet worden aangepast. Voor Quik’s geldt: alles is bespreekbaar!

Innovatie
Innovatie is één van onze belangrijkste speerpunten. Hoewel ‘de aardappel’ vaak gezien wordt als een traditioneel product, bewijst onze R&D-afdeling keer op keer dat er verrassende vernieuwingen mogelijk zijn. Jarenlange ervaring in foodservice betekent bovendien dat we culinaire innovaties snel naar een retail concept kunnen doorvertalen. U profiteert dus direct van de nieuwste trends en ontwikkelingen op culinair gebied.