Quik's Hedel

Bedrijfsstructuur

Quik’s Verse Aardappelen
Met een geschiedenis die terugvoert tot 1932, is Quik’s Verse Aardappelen zeker geen nieuwkomer in de aardappelwereld. Maar hoewel het familiebedrijf met gezond respect voor de rijke traditie opereert, is Quik’s Verse Aardappelen vooral een innovatieve organisatie. Een organisatie die inzet op duurzame productiemethoden. Een organisatie die pro-actief inspeelt op verschuivende consumentenvoorkeuren. En een organisatie die klanten de garantie biedt op een gestroomlijnd proces. Klinkt goed? Onze verse aardappelen smaken nog veel beter!

 

Quik’s Potato Products
Vanaf 2001 verwerkt Quik’s Potato Products aardappelen tot heerlijke aardappelproducten- en specialiteiten. Quik’s Potato Products biedt u en uw klanten de keuze uit aardappelvariaties die naar (veel!) meer smaken. Denk bijvoorbeeld aan verse frites, koelverse aardappelpuree of krieltjes in schil met rozemarijn en zeezout. Onze focus op vernieuwing – de afgelopen jaren hebben we vele verrassende specialiteiten in de markt gezet – gaat hand in hand met aandacht voor duurzaamheid en smaakbeleving. Quik’s Potato Products zorgt er samen met de andere divisies voor dat consumenten in binnen- en buitenland elke dag kunnen genieten van smakelijke aardappelen.

 

Quik’s Research & Development
Alle aardappelproducten die ons bedrijf verlaten, moeten van topkwaliteit zijn. Quik’s Research & Development ondersteunt Quik’s Verse Aardappelen en Quik’s Potato Products als het gaat om kwaliteitszaken. Niet afgeleid door ‘de waan van de dag’ en met een scherp oog voor kwaliteit werken de medewerkers van Quik’s R&D er dagelijks aan om de kwaliteit van onze producten nog verder te verbeteren. Zij geven daarnaast voortdurend kwaliteitstrainingen en opleidingen aan medewerkers binnen onze bedrijven. Hierdoor wordt de kennis over onze producten en kwaliteit gerelateerde zaken breed gedeeld binnen Quik’s. Naast aandacht voor kwaliteit houdt Quik’s Research & Development zich ook bezig met de ontwikkeling van nieuwe (seizoens-)producten en concepten die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, of deze zelfs overtreffen. Onze verrassende producten, waarbij perfecte kwaliteit een voorwaarde is, vinden hun weg binnen foodservice, food industry en retail.

 

Quik’s Logistics
Omdat vers ook écht vers moet zijn, heeft Quik’s de logistiek in eigen hand. Betrouwbaarheid en efficiëntie in de supply chain zien wij als zeer belangrijk onderdeel van ons product. Quik’s Logistics verzorgt het vervoer van ‘land tot klant’ en is hiermee een onmisbaar onderdeel van Quik’s. We combineren jarenlange ervaring in transport met een frisse visie op optimale logistiek die aansluit op de (terecht) hoge eisen van onze klanten.Voor de aanvoer van de grondstof aardappelen naar onze locaties, alsook de logistieke afhandeling bij uitlevering van orders bij de klanten, heeft Quik’s Logistics de beschikking over een modern, geconditioneerd wagenpark. Quik’s Logistics laadt de aardappelen bij de telers. Onze vakbekwame chauffeurs controleren dus direct of we steeds de beste aardappelen in huis halen. Vervolgens worden de aardappelen bij Quik’s Verse Aardappelen gewassen, gesorteerd en verpakt. Quik’s Potato Products verwerkt de aardappelen tot kant en klare aardappelproducten en -specialiteiten. Zijn de aardappelproducten klaar voor verzending? Dan zorgt Quik’s Logistics voor flexibele, just-in-time levering. Onder de gewenste condities, waar dan ook in Noord-West Europa. Deze combinatie maakt dat we met recht, samen met onze klanten, kunnen spreken van Quik’s Quality Potatoes!

Aardappelen vers van het land vervoerd door Quik's in Hedel