Familiebedrijf Quik's Hedel sinds 1932

Historie

Al meer dan 85 jaar is familiebedrijf Quik’s Quality Potatoes een betrouwbare partner van klanten in retail, foodservice en food industry. Dagelijks leveren we tal van onbewerkte aardappelen en koelverse aardappelproducten en -specialiteiten en zorgen we er samen met onze medewerkers voor dat consumenten in binnen- en buitenland elke dag kunnen genieten van smakelijke aardappelen. Quik’s staat voor jarenlange traditie en constante kwaliteit, voor variatie, vernieuwing en verbetering.

De geschiedenis voert terug naar 1932, het jaar waarin Hendrik Quik de aardappelhandel start. Hij betrok zijn zoons al jong bij het bedrijf. Na verloop van tijd namen zoons Andries en Peter Quik het bedrijf over en daarmee werd H. Quik en Zonen B.V. een feit. Door de jaren heen is H. Quik en Zonen met oog voor ontwikkelingen verder uitgebreid. Sinds 2001 verwerkt Quik’s ook aardappelen tot panklare aardappelproducten en -specialiteiten.

Vanaf 2015 zijn Quik’s Verse Aardappelen en Quik’s Potato Products ondergebracht onder Quik’s Quality Potatoes. De driekoppige directie van de verschillende bedrijfsonderdelen bestaat inmiddels uit de volgende generatie. Peter Quik is directeur van Quik’s Potato Products, Gerrit Oomen geeft leiding aan Quik’s Verse Aardappelen en Jurriaan Oudejans is verantwoordelijk voor Quik’s Research & Development.

Al meer dan 85 jaar is Quik’s Quality Potatoes een betrouwbare partner

Privacy Statement