RustiQue 2

Quik’s Airfryer frites; geniet van overheerlijke en krokante frites!

De laatste decennia is er in supermarkten steeds meer aandacht gekomen voor Convenience producten. Consumenten kiezen voor gemak. Ze willen graag een smakelijk product op tafel, maar geen uren in de keuken staan. Waar snelheid en uitstekende kwaliteit nu al de boventoon voeren in de supermarkt, is de kans groot dat dit de komende jaren alleen maar belangrijker wordt.

Een apparaat dat zorgt voor snelheid en gemak in de keuken is de airfryer. Inmiddels is de airfryer niet meer weg te denken in veel Nederlandse gezinnen. Gebruikten veel consumenten eerder de frituurpan voor het bakken van frites en snacks, tegenwoordig is de kans groot dat de airfryer hiervoor regelmatig wordt gebruikt, óf dat deze de frituurpan inmiddels zelfs vervangt. De bereidingstijden in de airfryer zijn vergelijkbaar met die van de frituurpan en daarnaast wordt een krokant resultaat geboekt terwijl hier nauwelijks of geen olie aan te pas komt.

Quik’s heeft de ontwikkeling van de airfryer gevolgd en heeft daarom een nieuw concept toegevoegd aan het assortiment. Het gebruikelijke frites assortiment van standaard frites en wat meer afwijkende maten zoals Franse frites, Vlaamse frites, Steakhouse frites en Rustique frites, is uitgebreid met de airfryer friet.

Waar het ‘standaard’ frites bereid kunnen worden in de frituurpan, airfryer en de oven, is de airfryer frites speciaal gemaakt voor bereiding in de airfryer. Met dit concept beantwoordt Quik’s in het bijzonder de convenience vraag van consumenten. Na een bereiding van slechts zeven minuten, geniet je van overheerlijke, krokante frites. Mochten gebruikers niet in het bezit zijn van een airfryer, dan kunnen de airfryer frites ook in de oven bereid worden. De bereidingstijd is dan 20 minuten.

Met de komst van de airfryer frites heeft Quik’s direct een airfryer-assortiment samengesteld. Naast de airfryer friet kan de consument ook Quik’s gekruide bakaardappeltjes of Quik’s gekruide minikrieltjes bereiden in de airfryer met een korte bereidingstijd van 8 tot 10 minuten.

Heeft u interesse in een assortiment, speciaal geschikt voor de airfryer? Vraag dan een proefpakket aan van onze airfryer frites! Vraagt u dan direct ook een pakket aan van Quik’s airfryer bakaardappeltjes en minikrieltjes, want ook deze mogen niet ontbreken aan tafel!Bekijk ook onze
Vlaamse friet      Hasselback aardappel