Kiezen voor Quik’s Quality Potatoes betekent kiezen voor constante hoge kwaliteit.

Quik’s: een aardappel groothandel in de optima forma!

In 1932 begin Hendrik Quik met het uitventen van aardappelen en andere agrarische producten. Langs deur in het nabijgelegen ’s Hertogenbosch verkocht hij zijn handelswaar. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij geen ogenblik gedacht dat het zou kunnen uitgroeien tot wat het nu is..

De klanten van Hendrik waren bij aanvang vooral gezinnen, waarbij traditioneel door ‘moeder-de-vrouw’ de aardappelen werden gekocht. Met opmars van kruidenierszaken en doorontwikkeling naar groente- en fruitspeciaalzaken ging Hendrik ook deze beleveren. De groep klanten veranderde langzaam maar zeker van consumenten naar groentewinkels. In die tijd concentreerde Hendrik zich meer-en-meer op aardappelen en minder op de aanverwante producten. Al vroeg betrok Hendrik zijn zoons bij het bedrijf.  In de jaren 70 bouwde Andries en Peter Quik samen met hun vader het bedrijf verder uit. Al snel ontstond een meer professionele bedrijfsvoering en werd het bedrijf een Aardappelgroothandel.

Met de opkomst van supermarkten zette de groei bij Quik’s zich voort. Hoewel groentezaken nog altijd deel uit maken van de klantenkring, vind een groot deel van de afzet via de retail plaats. Daarnaast is Quik’s een belangrijke toeleverancier voor de horeca en leveren we een breed assortiment aan de foodservice. Ook klanten uit de food industry worden bediend door het leveren van verse aardappelen of voorbewerkte aardappelproducten. Er is sinds de start in 1932 veel veranderd maar één is ongewijzigd gebleven: klanten willen genieten van smakelijke en eerlijke aardappelproducten.

Vandaag de dag heeft Quik’s een groot assortiment aardappelproducten voor consumenten. Dit assortiment bestaat zowel uit verse, gewassen tafelaardappelen als koelverse aardappelproducten en -specialiteiten. Denk aan lekkere frietjes die al zijn voorgebakken in gezonde zonnebloemolie of krieltjes in een heerlijke kruidenmix. Ook kant en klare oplossingen worden geboden. De producten van Quik’s vindt u in veel supermarkten en groentespeciaalzaken onder ons eigen merk of als huismerk.Bekijk ook
Quik’s Quality potatoes   Aardappel leveranciers