Luchtfoto (4)

Quik’s Quality Potatoes

In het zuidelijkste puntje van Gelderland ligt Hedel aan de Maas. Hier startte Hendrik Quik in 1932 zijn bedrijf. Met zijn handkar verkocht Quik zijn aardappelen aan de deur in het dichtbij gelegen ’s-Hertogenbosch. De tijden zijn veranderd, maar één ding blijft hetzelfde. Bij Quik’s blijven ze trouw aan de aardappel. En aan kwaliteit. Dát proef je!

Quik breidde het bedrijf samen met zijn zoons verder uit en zo werd de aardappelgroothandel een belangrijke speler binnen retail, foodservice en food industry in Nederland en Europa. In 2001 Naast Quik’s Verse Aardappelen werd ook Quik’s Potato Products opgericht. Quik’s Potato Products richt zich op de productie van koelverse aardappelproducten en -specialiteiten. Van verse frites en krieltjes tot Hasselback potatoes en aardappelgratins.

Inmiddels bestaat Quik’s Quality Potatoes niet alleen uit Quik’s Verse Aardappelen en Quik’s Potato Products, maar zijn ook Quik’s Logistics en Quik’s Research & Development onderdeel van de onderneming. Zo wordt met de eigen logistieke tak de kwaliteit van het vervoer gewaarborgd. Daarnaast streeft Quik’s continu naar de beste kwaliteit. Daarbij staan ook innovatie, vernieuwing en aandacht voor de klant centraal. Om hier aan te kunnen voldoen is een eigen Research & Development afdeling onmisbaar. Quik’s R&D doet onderzoek en ontwikkelt nieuwe producten die aansluiten bij de wensen van de klant. In de inspiratieruimte van Quik’s R&D ontwikkelt de kok nieuwe specialiteiten, zodat klanten tijdens hun bezoek een weloverwogen keuze kunnen maken voor hun complete aardappelassortiment.

Met de verschillende afdelingen is Quik’s Quality Potatoes een totaalleverancier van formaat én kwaliteit. Of het nu gaat om gewassen exclusieve aardappelen, ready-to-eat aardappeblokjes in salades of koelverse frites, Quik’s levert het complete assortiment aan smakelijke verse tafelaardappelen en koelverse aardappelproducten en -specialiteiten met een scherp oog voor de beste kwaliteit.

Wilt u Quik’s producten graag eens uitproberen en proeven? Neem dan contact op voor een proefpakket of een gesprek met een van onze vertegenwoordigers!