smiley-girl-picking-red-berries
close-up-blurred-girl-picking-fruits (1)
red-berry-plant-organic-farming-concept

Hey jij daar! Op zoek naar een geweldige bijbaan voor de zomervakantie?

Kom dan werken bij onze bessenkwekerij! We zijn op zoek naar jongeren vanaf 13 jaar die graag willen werken en het leuk vinden om in de buitenlucht actief te zijn.

Waarom hier?

Ten eerste kun je samen met je vrienden aan de slag. Stel je eens voor, lekker kletsen, lachen en tegelijkertijd geld verdienen. Het is de perfecte manier om de zomer door te brengen terwijl je ook nog eens je bankrekening spekt.

En laten we het niet vergeten: de buitenlucht! Geen saaie kantoorbaan voor jou deze vakantie. Bij ons kun je genieten van de frisse lucht, de zon op je gezicht en een prachtige omgeving terwijl je werkt. Wie wil er nou niet bessen plukken met een mooi uitzicht?

Maar er is meer!

Allereerst krijg je betaald per geplukte kilo. Hoe meer je plukt, hoe meer je verdient! Maar hier komt het beste deel: als je echt je bes(t) doet en extra hard werkt, geven we je een bonus van 10% bovenop je loon. Dat betekent meer geld in je zakken voor al die leuke activiteiten die je in gedachten hebt!

En maak je geen zorgen, we houden rekening met je vrije tijd. Onze werkdagen (ma-vrij) beginnen om 07:00 uur en eindigen om 15:00 uur, inclusief een welverdiende pauze. Zo kun je na het werk en in het weekend nog genieten van de rest van je dag en de vakantie.

Aanmelden?

Dus, waar wacht je nog op? Pak deze kans en maak van je zomervakantie een onvergetelijke ervaring! Meld je nu aan door het onderstaand formulier in te vullen en wie weet pluk jij binnenkort de vruchten van een geweldige bijbaan. Tot snel!

Het team van de bessenkwekerij

Vragen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Mail dan naar HR@quiks.nl of bel/app naar 073-5992093

Aanmeldformulier Bessenpluk

We willen je vragen dit formulier volledig in te vullen

  • DD slash MM slash JJJJ
    We zoeken enthousiaste vakantiemedewerkers die kunnen plukken in de bovenstaande genoemde weken. Voor de overige weken van de zomervakantie die niet zichtbaar zijn in het overzicht, geldt dat we vol zitten met aanmeldingen. Een beschikbaarheid van 1 week of langer geniet onze voorkeur. Werkdagen zijn ma-vrij van 07:00-15:00
  • * Deze velden zijn verplicht