agence-producteurs-locaux-damien-kuhn-97729-unsplash

Quik’s op Gastvrij Rotterdam!

Vanaf vandaag staat Rotterdam Ahoy weer drie dagen in het teken van Horeca. Ook Quik’s is aanwezig op Gastvrij Rotterdam. Tijdens deze horecavakbeurs kunt u bij Quik’s kennis maken met onze verse aardappelen en koelverse aardappelproducten voor Horeca en Foodservice. Zo kunt u naast aardappelspecialiteiten ook onze verse frites proeven.

Daarnaast introduceren we een assortiment aardappelen voor speciale gelegenheden! Eén van onze nieuwe producten is de aardappelkleurmix. Deze voorgekookte aardappelblokjes zijn samengesteld uit zoete aardappel, Vitelotte en aardappeltjes met rode schil. De aardappelkleurmix is eventueel naar eigen wens te kruiden en geschikt voor bereiding in de koekenpan en oven. Met de aardappelkleurmix zet u uw gasten een smakelijk, kleurrijk bijgerecht voor!

Quik’s presenteert op Gastvrij Rotterdam ook grillers. Deze pofaardappelen worden geleverd in een aantrekkelijke, stevige verpakking. Bovendien zijn de grillers speciaal gesorteerd op gewicht. Daardoor kunnen koks alle gasten voorzien van een aardappelgerecht van exact hetzelfde gewicht. Op de beurs zijn verschillende pofaardappelgerechten tentoongesteld.

Quik’s is van maandag 23 september tot en met woensdag 25 september van 11.00 uur tot 17.00 uur aanwezig op Gastvrij Rotterdam. Onze collega’s verwelkomen u graag op stand 2.204!
Nogmaals van harte welkom!

 

Update 30 september 2019

Met in totaal 16.303 vakbezoekers hebben we ook bij Quik’s drie erg drukbezochte beursdagen gehad! Het was mooi om deze dagen veel bestaande klanten te spreken en te horen over hun ervaringen met Quik’s. Ook hebben we veel nieuwe gezichten gezien en gesproken.

De komende weken zullen in het teken staan van het bezoeken van nieuwe contacten. We hopen proefpakketten te bezorgen en waar gewenst, demonstraties te verzorgen.

Mocht u uw gegevens tijdens Gastvrij Rotterdam niet achtergelaten hebben, maar wel interesse hebben in een proefpakket of een afspraak willen maken met een van onze vertegenwoordigers, dan kunt u hier uw gegevens achterlaten!