peter Q jr & sr, Gerrit & Andries
rondvlucht schiphol met tekst-01-01
Quiks Archeon 90jr-matthijsfotografie-20220702-1025-3
IvB_210911_familiedagQuiks-102

Toen en nu – familiebedrijf Quik’s

Quik’s is al 90 jaar een écht familiebedrijf met korte lijntjes en grote betrokkenheid, ook bij het personeel.

Het familiegevoel, de cultuur van betrokkenheid en verantwoordelijkheid zit bij de familie Quik in hun DNA ingebakken. Het bedrijf van Hendrik Quik is begonnen als eenmanszaak en groeide in de afgelopen 90 jaar uit tot de huidige vorm waar dagelijks zo’n 250 mensen werkzaam zijn.

Hendrik betrok zijn zoons Andries en Peter al jong bij het bedrijf en na verloop namen zij het over. Waar Andries de eindverantwoordelijkheid en commercie op zich nam, richtte Peter zich op de technische kant van het bedrijf.

Door de jaren heen is H. Quik en Zonen verder uitgebreid en in de loop der jaren zijn diverse familieleden het bedrijf komen versterken.
Inmiddels staat de derde generatie van familie Quik aan het roer. Peter Quik jr. is eindverantwoordelijk voor geheel Quik’s, samen met zijn zwager Gerrit Oomen. De continuïteit van het familiebedrijf staat nog steeds centraal want ook de vierde generatie is al nauw betrokken bij het bedrijf. Zo zorgt Quik’s al generaties lang voor smakelijke aardappelen.

Het Quik’s team houdt niet van gladde praatjes maar van eerlijk en oprecht. Van directeur tot inpakker, het is een team met hart. Een team waarmee we graag investeren in de omgeving. Dat merk je. Dat voel je. Dat proef je!

Ben je enthousiast en steek jij graag samen met ons team de handen uit de mouwen om zo samen de beste aardappelproducten te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Klik hier voor de openstaande functies!