agence-producteurs-locaux-damien-kuhn-97729-unsplash

Inspiratie: Smashed Potatoes

Klantinspiratie – Smashed Potatoes

In de afgelopen 90-jaar hebben we al heel wat inspiratie en ervaringen op mogen doen in de aardappelbranche! We zijn nooit te oud om te leren en blijven altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Zo vertelde een Rotterdamse klant ons pas geleden over het concept: Smashed Potatoes.

Smashed Potatoes zijn knapperig aan de buitenkant, romig van binnen en vol smaak. Het zijn Pofaardappelen die wat ingedrukt worden zodat ze éxtra krokant uit de oven komen.

Hoe mooi is het dat we samen met onze klanten oneindig veel mogelijkheden blijven zien en van iets simpels iets bijzonders maken!

Bereidingswijze:

  1. Druk de Pofaardappelen een beetje plat zodat de schil breekt.
  2. Besprenkel de aardappelen met wat kruidenolie waar knoflook, tijm en peterselie aan toe is gevoegd.
  3. Strooi er los wat grof zout, peper uit de molen en evt. nog wat tijm takjes over.
  4. Bak af in de oven op 180 graden gedurende 15 a 20 minuten.

Eet smakelijk!

foto’s: aangeleverd