agence-producteurs-locaux-damien-kuhn-97729-unsplash

Boerenschotel

Voorbereiding

Ingrediënten:

– 1 kilogram Quik’s aardappel kleurmix;
– 500 gram biefstukpuntjes;
– 100 gram uienringen;
– 1 teentje geperste knoflook;
– snufje zout en peper;
– verse basilicum;
– 3 stronkjes bosui;
– boter en olijfolie.

 


Bereiding

Verhit een klontje boter in de koekenpan en schroei de biefstukpuntjes dicht op hoog vuur.

Haal het vlees uit de pan. Voeg wat olijfolie toe aan het vet en bak de aardappel kleurmix. Voeg vervolgens de uienringen, knoflook en wat zout en peper toe en bak nog kort mee.

Bak ten slotte de biefstukpuntjes nog heel even mee voor het serveren.

Verdeel het gerecht op de borden en garneer met verse basilicum en bosui ringen.

Eet smakelijk!