agence-producteurs-locaux-damien-kuhn-97729-unsplash

Quik’s geslaagd voor BRC 8!

In de laatste week van september heeft bij Quik’s weer de jaarlijkse BRC-audit plaatsgevonden. Het BRC certificaat (officieel: BRC Global Standard for Food Safety ) toont aan dat Quik’s alle relevante aspecten op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit en operationele criteria onder controle heeft. Tevens is ons bedrijf zichtbaar voor klanten door de vermelding van het BRC certificaat in de BRC Directory. Tijdens de audit werden aan de hand van meer dan 300 controlepunten onder andere het HACCP-systeem, het kwaliteitmanagementsysteem, omgevingsomstandigheden, product- en procescontrole, opleiding en persoonlijke hygiëne van werknemers en niet te vergeten de voedselveiligheidscultuur beoordeeld.

Inmiddels hebben we onze nieuwe certificaten ontvangen. Beide productielocaties zijn positief beoordeeld, waarbij onze locatie aan de Akkerseweg score A en onze locatie aan Kronenburgpark zelfs een score AA heeft behaald!

We zijn erg blij met dit mooie resultaat dat alleen met de inzet van ons volledige team gerealiseerd kon worden. Bovendien laat dit resultaat zien dat Quik’s steeds streeft naar een zo hoog mogelijk kwaliteits- en voedselveiligheids serviceniveau voor onze producten en klanten.

 

Bekijk hier onze nieuwste BRC-certificaten.