Fully loaded baked potato with all the toppings
Close-up of bowls and plates with food and female hand with fork
Young men roasting barbecue on grill in cottage countryside.
21200305 – Grill bbq partjes paprika en knoflook op de gril

ALL ABOUT BARBECUE

Het is zomer! Dé tijd om heerlijk buiten te eten…?

Een goede barbecue is haast onmisbaar tijdens de lange zomerdagen, maar natuurlijk niet zonder aardappel! En dat hoeft niet eens moeilijk te zijn. De – door Quik’s –  speciaal ontwikkelde producten voor op de barbecue geven hier een heerlijke toevoeging aan. Verras gasten met een heerlijke aardappelsalade, of kies voor gemak met onze voorgekookte aardappelproducten. En wat dacht je van een gepofte aardappel? Onze aardappelproducten zijn ook een heerlijke variatie voor op het vegetarische menu. Genieten!

BBQ – partjes

Quik’s neemt je graag het werk uit handen. Geniet eenvoudig en snel van onze barbecue aardappelpartjes. De aardappelpartjes worden geleverd in een handige aluminium schaal die -vanwege het ingedrukte rooster- precies op de barbecue past! Even het folie verwijderen en barbecueën maar! De aardappelpartjes met verrassende smaken zijn perfect te gebruiken bij uw barbecue. Zo zijn er aardappelpartjes in schil met knoflooksmaak en aardappelpartjes met paprikasmaak.

Gepofte Aardappel

De gepofte aardappel: Simpel en lekker. Een echte klassieker voor bij de barbecue. De pofaardappel is te vullen met verschillende soorten sauzen, smaken en producten. Je kunt eindeloos variëren met dit prachtige product. Voor inspirerende recepten voor de pofaardappelen kun je hier terecht.