agence-producteurs-locaux-damien-kuhn-97729-unsplash

AGF-specialisten steken handen uit de mouwen bij Quik’s

Uit: AGF.nl

AGF-specialisten zijn dagelijks druk in de weer maar vonden gisteren toch tijd om hun handen uit de mouwen te steken bij Quik’s. Ze kregen een rondleiding binnen het bedrijf en vervolgens een interactieve kookworkshop met zomerse gerechten aangeboden in samenwerking met Gebrs van Aarle. De belangstelling voor dit extra ‘werk’ was groot: de avond was volgeboekt.

“We willen zoveel mogelijk handvatten bieden waarmee AGF-specialisten morgen mee aan de slag kunnen”, vertelt Karin van Aspert van Gebrs van Aarle. “Zowel voor onze klanten met een uitgebreide productiekeuken als klanten zonder oven.” Verschillende bedrijven in de sector vulden elkaar aan. Er werden uiteraard recepturen bereid met producten van Quik’s maar deze werden aangevuld met smaak- en kleurverrijkers en toppings van Eminent, Koppert Cress, kruidenspecialisten Bresc en Smaakgeheimen. Rational stelde een bak, grill en stoomoven beschikbaar, Van Aarle zorgde voor de juiste verpakkingsmaterialen zodat alles aan het einde van de avond mee naar huis kon. De fullservice groothandel organiseert voor hun klanten regelmatig excursies naar toeleverende bedrijven en dan willen de AGF-specialisten ook graag weten wat er allemaal mogelijk is met die producten. Door deze combinatie van ingrediënten en hulpmiddelen werden AGF-specialisten geïnspireerd allerlei maaltijden, halffabricaten en (maaltijd)salades met een eigen twist maken.

Quik’s was gastheer van de avond. Een rondleiding en presentatie leerde over de historie van het ruim 80-jaar oude familiebedrijf. “We bieden voor iedere moment en iedere consument een oplossing”, vertelde accountmanager Wim Paans. “Of het nu gaat om een snelle stamppot, een kinderfeestje of om een uitgebreid familiediner. Wij zorgen voor een aardappel als onderdeel van de maaltijd.”

 

Klik hier voor de fotoreportage op AGF.nl