agence-producteurs-locaux-damien-kuhn-97729-unsplash

Adrian van Trigt operationeel directeur

Quiks Quality Potatoes is als innovatief familiebedrijf in verse tafelaardappelen en koelverse aardappelproducten ontwikkeld tot een relevante speler in de Europese markt voor retail, foodservice en food-industry. Onder de noemer ‘ALL ABOUT POTATOES’ werken we bij Quiks dagelijks met veel passie en bevlogenheid aan al onze mooie versproducten.

De deskundigheid van onze mensen in de samenwerking met onze betrouwbare leveranciers en gewaardeerde klanten is cruciaal. We zijn daarom voortdurend bezig onze leiderschapscultuur en professionaliteit verder te optimaliseren.

Bij de divisie Quik’s Potato Products is de fabriek door nieuwbouw de laatste jaren fors uitgebreid en zijn er belangrijke stappen gezet in verduurzaming, automatisering en efficiëntie.

Ons operationele team is steeds verder uitgebreid en dat heeft natuurlijk recht op een goede aansturing. Daarom hebben we Adrian van Trigt de functie toevertrouwd van operationeel directeur van Quiks Potato Products B.V.

 

Adrian is vanaf het eerste uur in 2001 bij de fabriek betrokken. Zijn jarenlange inzet en trouw heeft zich bewezen met goede resultaten. In zijn functie als bedrijfsleider is Adrian altijd een drijvende kracht geweest. Wij waarderen hem om zijn verbindende rol binnen het bedrijf, zijn betrokkenheid bij de medewerkers en zijn grote kennis van de operatie. Hierbij bedanken we Adrian voor wie hij al die jaren voor heel Quiks is geweest en feliciteren hem van harte met deze mooie stap binnen ons bedrijf!

Als directie zijn we blij dat Adrian ons team gaat versterken. Het directieteam is nu compleet met inbegrip van de operationele aansturing. En we behouden onze korte lijnen en flexibiliteit.

Adrian van Trigt
Operationeel directeur
Quiks Potato Products B.V.

We vinden het een mooi moment om deze ontwikkelingen met u te delen en willen graag onze goede samenwerking in de toekomst continueren!