agence-producteurs-locaux-damien-kuhn-97729-unsplash

Quik’s Fresh

Het complete koelverse grootverpakkingsassortiment Quik’s Fresh bestaat uit de productgroepen Pre-cooked, Ready-cooked, Ready-to-serve, Pre-fried en Specialties.

Pre-cooked potatoes
Pre-cooked potatoes zijn clean label en bovendien wordt er geen zout toegevoegd. De aardappelen binnen deze pre-cooked range zijn perfect voorgegaard en hierdoor geschikt om te verwerken in de meest uiteenlopende aardappelgerechten.

Ready-cooked potatoes
Ready-cooked potatoes worden door middel van een uniek garingsprocedé met behulp van stoom volledig gegaard. Hierdoor behouden de aardappelen hun smaak en structuur en zijn de aardappelen direct te gebruiken in koude gerechten, zoals salades. Voor warme gerechten volstaat alleen het opwarmen van de aardappelen.

Ready-to-serve potatoes
Ready-to-serve potatoes worden ook door middel van een uniek garingsprocedé met behulp van stoom volledig gegaard. De producten zijn na regeneratie direct te gebruiken voor warme gerechten.

Pre-fried frites
Pre-fried frites worden gesneden uit verse kwaliteitsaardappelen en voorgebakken in 100% zonnebloemolie. Het resultaat is ambachtelijke frites met een authentieke aardappelsmaak. De frites kunnen gebakken worden in de frituurpan, maar zijn ook uitstekend te bereiden in de oven of airfryer.

Potato Specialties
Speciaal voor bijzondere gelegenheden is een assortiment samengesteld dat nog meer variatie en smaak toevoegt aan uw aardappel-assortiment. Deze producten zorgen voor een verrassende aardappelcomponent in de maaltijd en zijn erg geschikt als smakelijk tussendoortje.

Bekijk onze producten