agence-producteurs-locaux-damien-kuhn-97729-unsplash

Vaderdag recept met steakhouse frites, gesmolten kaas en lente-ui!

Voorbereiding

Met het oog op Vaderdag aanstaande zondag hier een recept waar je zo ongeveer elke vader mee kunt verrassen!

Ingrediënten voor vier personen

– 1 kg voorgebakken Quik’s steakhouse frites met schil of Quik’s Vlaamse frites;
– 4 plakken extra belegen kaas;
– 4 lente uitjes.


Bereiding

Verwam de frituurpan en oven voor op 175 ° C. Snijd vervolgens de lente ui in ringetjes.

Bak de steakhouse frites met schil in 4 tot 6 minuten goudgeel in de frituurpan.

Leg een plak kaas op de frites en verwarm het nog 1 minuut in de voorverwarmde oven.

Tip: om het recept nog meer smaak te geven, bestrooi je de frites na het frituren met Kempische kruiden van SMAAKgeheimen. Even goed omschudden zodat de kruiden zich goed verdelen. Schep de frites daarna in een ovenschaaltje en verdeel daarover de SMAAKgeheimen Kaasdip Mosterd-Dille over en leg daarover de plak kaas.

Strooi ten slotte de ringetjes lente-ui over de gesmolten kaas.

Eet smakelijk!

Privacy Statement