agence-producteurs-locaux-damien-kuhn-97729-unsplash

Quik’s op Fruit Logistica in Berlijn

‘ALL ABOUT POTATOES’ dat is Quik’s! Quik’s Quality Potatoes combineert ruim 80 jaar ‘hands-on’ ervaring in de aardappelsector met een frisse visie op productie en logistiek. We innoveren continu en komen met aansprekende aardappelproducten voor de huidige markt. We laten het u graag zien tijdens de Fruit Logistica in Berlijn. Deze belangrijkste vakbeurs voor de AGF-sector vindt plaats van 5 t/m 7 februari.

Bezoek onze stand
Komt u ook naar onze stand? Laat u inspireren door ons royale assortiment aardappelproducten: vers en koelvers. Onze kok zorgt voor heerlijke aardappelgerechten. Proef de kwaliteit van Quik’s aardappelproducten! U vindt ons in hal 3.2, B-18. Onze medewerkers combineren passie voor onze producten met jarenlange ervaring. Spreek met een van onze aardappelspecialisten over de kansen die Quik’s u biedt. We kijken uit naar de ontmoeting, tot dan!

De Fruit Logistica is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. In 2019 waren er bijna 3.300 exposanten uit 90 landen aanwezig. Meer dan 78.000 vakbezoekers uit 135 landen bezochten de grootste en belangrijkste beurs van de wereldwijde AGF-handel.

 

Privacy Statement